acv GO

Speciaal voor werknemers tot 25 jaar is er nu ACV GO. In plaats van de gewoonlijke 17 euro, betaal je tijdens je eerste aansluitingsjaar slechts 10 euro per maand of 33 cent per dag. En wat koop je vandaag nog met 33 cent? Bij het ACV heb je tegen die prijs recht op het totaalpakket van dienstverlening, inclusief rechtsbijstand. Een omniumverzekering op het werk, zeg maar.

Starterskorting
Waarom krijg je deze korting? Als beginnende werknemer is het meestal uitkijken geblazen wat je met je geld gaat doen. De eerste keer huur, eten en rekeningen zelf betalen… en dat allemaal aan een startersloon. Begin er maar aan! Speciaal om jouw vliegende start te ondersteunen, lanceren we ACV GO.
Voor alle duidelijkheid: studerende jongeren blijven nog steeds gratis lid via ACV Enter. ACV GO start pas wanneer je bent afgestudeerd en je effectief aan het werken gaat.

Voorwaarden

Je bent jonger dan 25 jaar;

Dit lidmaatschap is je eerste contact als betalend lid van het ACV;
ACV Enterleden die beginnen te werken hebben recht op een ACV GO-lidmaatschap;
Het ACV GO-lidmaatschap geeft recht op alle voordelen en diensten van het ACV;
Je hebt voor 12 ononderbroken kalendermaanden recht op ACV GO. Ook indien je tijdens deze periode van 12 maanden ouder dan 25 jaar wordt. Stap je over tijdens deze periode van 12 maanden naar een andere bijdrage of vakbond, verlies je het recht op het ACV GO-lidmaatschap;
Met een domiciliëring betaal je altijd juist en op tijd, want je bank regelt je betaling automatisch.
Of je nu voltijds, halftijds werkt of je ontvangt een volledige werkloosheids- of ziekte-uitkering binnen de periode van 12 maanden, je blijft recht hebben op ACV GO;
Behalve als:
– je na je studies werkzoekend blijft en je ontvangt na je beroepsinschakelingstijd een inschakelingsuitkering. Dan is er een lagere bijdrage van toepassing.
– je geen inkomen hebt tijdens je ACV GO-lidmaatschap. Dan is er een lagere bijdrage van toepassing.
– je werkt in een beschutte en sociale werkplaats. Dan is er een lagere bijdrage van toepassing.

 

Nog niet gevonden wat je zoekt?

Zoek op een andere zoekterm of bezorg ons je vraag

 
 

Op zoek naar informatie?

Vind in één klik wat je zoekt.

Zoeken
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

 

Schrijf je in op de nieuwsbrief

 

Wat is de PC201 nieuwsbrief?

Wel, de nieuwsbrief van PC201 wordt maandelijks naar jou verzonden. De laatste weetjes over het werken onder paritair comité 201 en sectorafspraken verschijnen in je postvak In. Met één muisklik ben je up-to-date over alles wat jouw job aangaat.

Wat zijn de voordelen?

Door je aan te melden op de nieuwsbrief ben steeds je op de hoogte. Winacties, nieuws over cao’s, loonsverhogingen, syndicale premies en zoveel meer: dat is de nieuwsbrief van PC201. Aanmelden is dus de boodschap!

Hoe aanmelden?

Maar hoe meld je je nu precies aan voor de nieuwsbrief? De PC201 nieuwsbrief in je mailbox ontvangen is zo simpel als maar kan. Voer je e-mailadres hierboven in en binnen de kortste keren ontvang je een mail.

 

© 2022 ACV Puls. Alle rechten voorbehouden.

Met de website www.pc201.be wil ACV PULS, de bediendevakbond van het ACV, op een toegankelijke manier informatie verspreiden onder het winkelpersoneel.

DisclaimerCookie Policy
Website by Shtick

Top