09-05-2023

Actie op 22 mei!

Op maandag 22 mei komen we in gemeenschappelijk vakbondsfront op tegen de praktijken van sociale dumping en de zware aanvallen op het stakingsrecht bij Delhaize! Geef een signaal en doe mee aan de nationale betoging! De retail zal massaal aanwezig zijn en we voorzien een stakersvergoeding.

  • Wanneer en waar: Maandag 22 mei om 10u, afspraak aan het Noordstation te Brussel. De betoging start om 11u, we eindigen aan het Zuidstation.
  • Financiële ondersteuning: Werknemers die loonverlies lijden, kunnen beroep doen op de stakersvergoeding.
 

Laatste nieuws

Schrijf je in op de nieuwsbrief

 

Wat is de PC201 nieuwsbrief?

Wel, de nieuwsbrief van PC201 wordt maandelijks naar jou verzonden. De laatste weetjes over het werken onder paritair comité 201 en sectorafspraken verschijnen in je postvak In. Met één muisklik ben je up-to-date over alles wat jouw job aangaat.

Wat zijn de voordelen?

Door je aan te melden op de nieuwsbrief ben steeds je op de hoogte. Winacties, nieuws over cao’s, loonsverhogingen, syndicale premies en zoveel meer: dat is de nieuwsbrief van PC201. Aanmelden is dus de boodschap!

Hoe aanmelden?

Maar hoe meld je je nu precies aan voor de nieuwsbrief? De PC201 nieuwsbrief in je mailbox ontvangen is zo simpel als maar kan. Voer je e-mailadres hierboven in en binnen de kortste keren ontvang je een mail.

 

© 2023 ACV Puls. Alle rechten voorbehouden.

Met de website www.pc201.be wil ACV PULS, de bediendevakbond van het ACV, op een toegankelijke manier informatie verspreiden onder het winkelpersoneel.

DisclaimerCookie Policy
Website by Shtick

Top