14-04-2023

Iedereen Delhaize: maandag actie in Brussel!

📣 Iedereen Delhaize: ACTIE aanstaande maandag 17 april! De sociale dumping bij Delhaize moet stoppen. Álle werknemers van de retail verdienen meer en beter! 💚 #werknemersverdienenrespect
📣 Daarom voeren de drie vakbonden nu maandag actie aan de FOD Werk, Arbeid en Sociaal Overleg en overhandigen we er een eisenbundel in het kader van de sectorale onderhandelingen.
📍 Afspraak maandag 17 april, 10u – Ernest Blerotstraat 1, 1070 Brussel
ℹ️ Lid? Doe mee en vraag je stakersvergoeding aan!
 

Laatste nieuws

Schrijf je in op de nieuwsbrief

 

Wat is de PC201 nieuwsbrief?

Wel, de nieuwsbrief van PC201 wordt maandelijks naar jou verzonden. De laatste weetjes over het werken onder paritair comité 201 en sectorafspraken verschijnen in je postvak In. Met één muisklik ben je up-to-date over alles wat jouw job aangaat.

Wat zijn de voordelen?

Door je aan te melden op de nieuwsbrief ben steeds je op de hoogte. Winacties, nieuws over cao’s, loonsverhogingen, syndicale premies en zoveel meer: dat is de nieuwsbrief van PC201. Aanmelden is dus de boodschap!

Hoe aanmelden?

Maar hoe meld je je nu precies aan voor de nieuwsbrief? De PC201 nieuwsbrief in je mailbox ontvangen is zo simpel als maar kan. Voer je e-mailadres hierboven in en binnen de kortste keren ontvang je een mail.

 

© 2023 ACV Puls. Alle rechten voorbehouden.

Met de website www.pc201.be wil ACV PULS, de bediendevakbond van het ACV, op een toegankelijke manier informatie verspreiden onder het winkelpersoneel.

DisclaimerCookie Policy
Website by Shtick

Top