04-04-2023

Trouw lid? Genieten maar!

Wie werkt in de zelfstandige kleindhandel en al 20,25,30 of zelfs 40 jaar (!!!) lid is van ACV Puls Retail ontvangt deze week een cadeau met de post thuis! We willen je dan ook bedanken voor het vertrouwen.

Enkel dankzij het trouwe lidmaatschap blijven we als werknemersorganisatie in staat om je belangen te verdedigen.

Of het gaat over het behoud van de automatische loonindexering, de grenzen aan je arbeidstijd, de combinatie met je privé- en gezinsleven, de strijd tegen teveel flexibiliteit of het beschermen van onze sociale zekerheid, in ons vind je ook in de toekomst een daadkrachtige en loyale bondgenoot.

Geniet van je cadeau en zoals steeds kan je op retail@acv-csc.be terecht voor al je vragen.

Ook trouwe leden die nog niet aan de 20 jaar komen maken kans op een cadeau: cinematickets voor 2 personen!

Je maakt kan door de enquete voor het sectoroverleg in te vullen op www.pc201.Be

 

Laatste nieuws

Schrijf je in op de nieuwsbrief

 

Wat is de PC201 nieuwsbrief?

Wel, de nieuwsbrief van PC201 wordt maandelijks naar jou verzonden. De laatste weetjes over het werken onder paritair comité 201 en sectorafspraken verschijnen in je postvak In. Met één muisklik ben je up-to-date over alles wat jouw job aangaat.

Wat zijn de voordelen?

Door je aan te melden op de nieuwsbrief ben steeds je op de hoogte. Winacties, nieuws over cao’s, loonsverhogingen, syndicale premies en zoveel meer: dat is de nieuwsbrief van PC201. Aanmelden is dus de boodschap!

Hoe aanmelden?

Maar hoe meld je je nu precies aan voor de nieuwsbrief? De PC201 nieuwsbrief in je mailbox ontvangen is zo simpel als maar kan. Voer je e-mailadres hierboven in en binnen de kortste keren ontvang je een mail.

 

© 2023 ACV Puls. Alle rechten voorbehouden.

Met de website www.pc201.be wil ACV PULS, de bediendevakbond van het ACV, op een toegankelijke manier informatie verspreiden onder het winkelpersoneel.

DisclaimerCookie Policy
Website by Shtick

Top