16-02-2023

Wij geloven in de index, jij ook?

De index is de beste bescherming in crisistijd. Door dit mechanisme worden lonen, pensioenen en uitkeringen automatisch aangepast aan de prijzen. Zo behouden we onze koopkracht. Het ACV verdedigt het systeem van de index:  Zonder de vakbond geen index en geen bescherming van de mensen.

Maar wat is de index juist?  Hoe wordt hij berekend en welke argumenten zijn er om hem te behouden?  Je vindt een antwoord op deze vragen en veel meer over de index hier op www.hetacv.be/index

 

Laatste nieuws

Schrijf je in op de nieuwsbrief

 

Wat is de PC201 nieuwsbrief?

Wel, de nieuwsbrief van PC201 wordt maandelijks naar jou verzonden. De laatste weetjes over het werken onder paritair comité 201 en sectorafspraken verschijnen in je postvak In. Met één muisklik ben je up-to-date over alles wat jouw job aangaat.

Wat zijn de voordelen?

Door je aan te melden op de nieuwsbrief ben steeds je op de hoogte. Winacties, nieuws over cao’s, loonsverhogingen, syndicale premies en zoveel meer: dat is de nieuwsbrief van PC201. Aanmelden is dus de boodschap!

Hoe aanmelden?

Maar hoe meld je je nu precies aan voor de nieuwsbrief? De PC201 nieuwsbrief in je mailbox ontvangen is zo simpel als maar kan. Voer je e-mailadres hierboven in en binnen de kortste keren ontvang je een mail.

 

© 2023 ACV Puls. Alle rechten voorbehouden.

Met de website www.pc201.be wil ACV PULS, de bediendevakbond van het ACV, op een toegankelijke manier informatie verspreiden onder het winkelpersoneel.

DisclaimerCookie Policy
Website by Shtick

Top