19-01-2023

Download nu de app!

Het ACV in je broekzak!

Eindelijk is hij er: de ACV-CSC-app! Met deze nieuwste digitale stap bieden we onze leden een moderne en gebruiksvriendelijke tool aan. Zo blijf je op de hoogte van alles wat het ACV te bieden heeft.💚

Voel je meteen thuis! Een deel van onze site hebben we in de app geïntegreerd, zo heb je jouw vakbondsinfo meteen in je broekzak.

Wat kan je nu al in de app vinden?
je sectornieuws
je voordelen
de vertrouwde ACV-diensten
Tools om je nettoloon, opzegtermijn en vergoeding tijdskrediet te berekenen.

In de loop van 2023 zullen Mijn ACV, samen met specifieke services voor werkzoekenden klaarstaan in de app.

Download ‘m nu! 👇

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.acvcsc.mobile.apps.acvcsc.android&gl=BE&pli=1

Of voor Iphone:

https://apps.apple.com/be/app/acv-csc/id1609436359

 

Laatste nieuws

Schrijf je in op de nieuwsbrief

 

Wat is de PC201 nieuwsbrief?

Wel, de nieuwsbrief van PC201 wordt maandelijks naar jou verzonden. De laatste weetjes over het werken onder paritair comité 201 en sectorafspraken verschijnen in je postvak In. Met één muisklik ben je up-to-date over alles wat jouw job aangaat.

Wat zijn de voordelen?

Door je aan te melden op de nieuwsbrief ben steeds je op de hoogte. Winacties, nieuws over cao’s, loonsverhogingen, syndicale premies en zoveel meer: dat is de nieuwsbrief van PC201. Aanmelden is dus de boodschap!

Hoe aanmelden?

Maar hoe meld je je nu precies aan voor de nieuwsbrief? De PC201 nieuwsbrief in je mailbox ontvangen is zo simpel als maar kan. Voer je e-mailadres hierboven in en binnen de kortste keren ontvang je een mail.

 

© 2023 ACV Puls. Alle rechten voorbehouden.

Met de website www.pc201.be wil ACV PULS, de bediendevakbond van het ACV, op een toegankelijke manier informatie verspreiden onder het winkelpersoneel.

DisclaimerCookie Policy
Website by Shtick

Top