12-01-2022

Zin om meer onze uit je job te halen in de zelfstandige kleinhandel?

Zin om meer onze uit je job te halen in de zelfstandige kleinhandel? 💚 ACV Puls organiseert binnenkort een (mogelijks digitale) bijeenkomst om van jou te horen wat er leeft bij jou én in je winkel. Wat moet er veranderen? Wat kan er beter? En waar ben je tevreden over? Samen versterken we onze werking die moet zorgen voor betere loon en arbeidsvoorwaarden in de hele sector.

Laat hier je gegevens achter en we contacteren je spoedig terug. Alvast bedankt!

https://forms.office.com/r/s0DAA2QSus

 

Laatste nieuws

Schrijf je in op de nieuwsbrief

 

Wat is de PC201 nieuwsbrief?

Wel, de nieuwsbrief van PC201 wordt maandelijks naar jou verzonden. De laatste weetjes over het werken onder paritair comité 201 en sectorafspraken verschijnen in je postvak In. Met één muisklik ben je up-to-date over alles wat jouw job aangaat.

Wat zijn de voordelen?

Door je aan te melden op de nieuwsbrief ben steeds je op de hoogte. Winacties, nieuws over cao’s, loonsverhogingen, syndicale premies en zoveel meer: dat is de nieuwsbrief van PC201. Aanmelden is dus de boodschap!

Hoe aanmelden?

Maar hoe meld je je nu precies aan voor de nieuwsbrief? De PC201 nieuwsbrief in je mailbox ontvangen is zo simpel als maar kan. Voer je e-mailadres hierboven in en binnen de kortste keren ontvang je een mail.

 

© 2023 ACV Puls. Alle rechten voorbehouden.

Met de website www.pc201.be wil ACV PULS, de bediendevakbond van het ACV, op een toegankelijke manier informatie verspreiden onder het winkelpersoneel.

DisclaimerCookie Policy
Website by Shtick

Top