10-01-2022

TEKEN DE OFFICIËLE PETITIE TEGEN DE LOONNORMWET! 💚

TEKEN DE OFFICIËLE PETITIE TEGEN DE LOONNORMWET! 💚

2022 zal een duur jaar worden. Huisvesting, verwarming, voeding, brandstof,… de prijsstijgingen zijn gigantisch. Maar de loonnormwet zorgt ervoor dat onze lonen amper mogen stijgen!
Daarom lanceren we de petitie ‘Voor meer loon, want alles is te duur!’, een officiële petitie die het Belgisch parlement verplicht om het debat over de loonnormwet aan te gaan.
Als we via de website van het parlement 25.000 handtekeningen verzamelen, moet het Belgisch parlement het debat over de loonnormwet aangaan.

Draag positief bij en TEKEN DE PETITIE HIER!
https://dekamer.mijnopinie.belgium.be/initiatives/i-653

 

Laatste nieuws

Schrijf je in op de nieuwsbrief

 

Wat is de PC201 nieuwsbrief?

Wel, de nieuwsbrief van PC201 wordt maandelijks naar jou verzonden. De laatste weetjes over het werken onder paritair comité 201 en sectorafspraken verschijnen in je postvak In. Met één muisklik ben je up-to-date over alles wat jouw job aangaat.

Wat zijn de voordelen?

Door je aan te melden op de nieuwsbrief ben steeds je op de hoogte. Winacties, nieuws over cao’s, loonsverhogingen, syndicale premies en zoveel meer: dat is de nieuwsbrief van PC201. Aanmelden is dus de boodschap!

Hoe aanmelden?

Maar hoe meld je je nu precies aan voor de nieuwsbrief? De PC201 nieuwsbrief in je mailbox ontvangen is zo simpel als maar kan. Voer je e-mailadres hierboven in en binnen de kortste keren ontvang je een mail.

 

© 2023 ACV Puls. Alle rechten voorbehouden.

Met de website www.pc201.be wil ACV PULS, de bediendevakbond van het ACV, op een toegankelijke manier informatie verspreiden onder het winkelpersoneel.

DisclaimerCookie Policy
Website by Shtick

Top