18-11-2021

Je coronapremie al ontvangen?

Wellicht zit je ook al een tijdje te wachten op je consumptiecheque. Sommige werkgevers in jouw sector zouden al consumptiecheques uitbetaald hebben, anderen nog helemaal niet.
Hoewel we iedereen zo snel mogelijk extra loon gunnen, liggen de voorwaarden voor het bepalen van de hoogte van het bedrag eigenlijk nog niet vast. Die moeten op sectorniveau bepaald worden, en de onderhandelingen daarover starten op 24 november.

Mocht je de voorbije weken toch al een consumptiecheque ontvangen hebben, neem dan zeker contact met ons op via distributie@acv-csc.be . We bekijken graag met jou welke stappen we dan kunnen zetten!

 

Laatste nieuws

Schrijf je in op de nieuwsbrief

 

Wat is de PC201 nieuwsbrief?

Wel, de nieuwsbrief van PC201 wordt maandelijks naar jou verzonden. De laatste weetjes over het werken onder paritair comité 201 en sectorafspraken verschijnen in je postvak In. Met één muisklik ben je up-to-date over alles wat jouw job aangaat.

Wat zijn de voordelen?

Door je aan te melden op de nieuwsbrief ben steeds je op de hoogte. Winacties, nieuws over cao’s, loonsverhogingen, syndicale premies en zoveel meer: dat is de nieuwsbrief van PC201. Aanmelden is dus de boodschap!

Hoe aanmelden?

Maar hoe meld je je nu precies aan voor de nieuwsbrief? De PC201 nieuwsbrief in je mailbox ontvangen is zo simpel als maar kan. Voer je e-mailadres hierboven in en binnen de kortste keren ontvang je een mail.

 

© 2023 ACV Puls. Alle rechten voorbehouden.

Met de website www.pc201.be wil ACV PULS, de bediendevakbond van het ACV, op een toegankelijke manier informatie verspreiden onder het winkelpersoneel.

DisclaimerCookie Policy
Website by Shtick

Top