13-04-2021

Personeel Supra Bazaar maakt zich grote zorgen

Het personeel van de winkelketen Supra Bazar maakt zich zorgen over de juridische perikelen van de familie. ‘Wat blijft er straks voor het personeel over?’

‘We wisten wel dat ze altijd op zoek waren naar structuren om zo weinig mogelijk te moeten betalen. ­Elke winkel werd in een aparte ­vennootschap gestopt’, zegt Erika Lambert, vakbondssecretaris bij ACV Puls.

‘Het personeel wordt betaald alsof het in een kleine detailhandelszaak werkt. Het is ondergebracht in een lager paritair comité dan bijvoorbeeld bij Action, terwijl het toch dezelfde branche is’, zegt ook Kristel Van Damme, algemeen coördinator retail van ACV Puls. ‘De lonen bij Supra Bazar zijn eerder laag en men waakt er ook over dat er nooit te veel personeel in de winkel is.’

Lees er hier in De Standaard alles over.

 

Laatste nieuws

Schrijf je in op de nieuwsbrief

 

Wat is de PC201 nieuwsbrief?

Wel, de nieuwsbrief van PC201 wordt maandelijks naar jou verzonden. De laatste weetjes over het werken onder paritair comité 201 en sectorafspraken verschijnen in je postvak In. Met één muisklik ben je up-to-date over alles wat jouw job aangaat.

Wat zijn de voordelen?

Door je aan te melden op de nieuwsbrief ben steeds je op de hoogte. Winacties, nieuws over cao’s, loonsverhogingen, syndicale premies en zoveel meer: dat is de nieuwsbrief van PC201. Aanmelden is dus de boodschap!

Hoe aanmelden?

Maar hoe meld je je nu precies aan voor de nieuwsbrief? De PC201 nieuwsbrief in je mailbox ontvangen is zo simpel als maar kan. Voer je e-mailadres hierboven in en binnen de kortste keren ontvang je een mail.

 

© 2023 ACV Puls. Alle rechten voorbehouden.

Met de website www.pc201.be wil ACV PULS, de bediendevakbond van het ACV, op een toegankelijke manier informatie verspreiden onder het winkelpersoneel.

DisclaimerCookie Policy
Website by Shtick

Top