30-03-2021

Respect voor het winkelpersoneel moet omhoog!

Waardering voor je werk als winkelbediende vertaalt zich niet alleen in een loonsverhoging die meer dan 0,4% moet zijn. Ook het respect voor winkelpersoneel moet omhoog. Daar blijven we als ACV Puls voor strijden. 💪 Sinds de start van de coronamaatregelen ontvangen we regelmatig getuigenissen zoal deze 👇
 
‘’Ik ga echt niet meer met plezier werken. Het stress niveau op de werkvloer is onhoudbaar. 😮 De klanten houden zich niet aan de regels. Wij als personeel krijgen dan als antwoord van onze manager: zij betalen wel uw loon, dus laat ze maar doen . Net loslopend wild,kris kras door elkaar. En nu beslissen dat er maximum 50 klanten per winkel binnen mogen ( het zullen er wel 500 worden) want er is toch geen controle aan de ingang! Ook dat is problematisch.
De frustraties zitten al een heel jaar heel hoog. Ons bedrijf draait omzetten om U tegen te zeggen en wij als personeel worden uitgebuit en genegeerd door onze werkgever. 😤 De klanten gebruiken ons ook als pispaal om hun frustraties te uiten.’’
 
Herkenbaar? Wil jij ook je verhaal kwijt? 🤔 Laat het ons dan weten via distributie@acv-csc.be
Delen= 💚

 

Laatste nieuws

Schrijf je in op de nieuwsbrief

 

Wat is de PC201 nieuwsbrief?

Wel, de nieuwsbrief van PC201 wordt maandelijks naar jou verzonden. De laatste weetjes over het werken onder paritair comité 201 en sectorafspraken verschijnen in je postvak In. Met één muisklik ben je up-to-date over alles wat jouw job aangaat.

Wat zijn de voordelen?

Door je aan te melden op de nieuwsbrief ben steeds je op de hoogte. Winacties, nieuws over cao’s, loonsverhogingen, syndicale premies en zoveel meer: dat is de nieuwsbrief van PC201. Aanmelden is dus de boodschap!

Hoe aanmelden?

Maar hoe meld je je nu precies aan voor de nieuwsbrief? De PC201 nieuwsbrief in je mailbox ontvangen is zo simpel als maar kan. Voer je e-mailadres hierboven in en binnen de kortste keren ontvang je een mail.

 

© 2023 ACV Puls. Alle rechten voorbehouden.

Met de website www.pc201.be wil ACV PULS, de bediendevakbond van het ACV, op een toegankelijke manier informatie verspreiden onder het winkelpersoneel.

DisclaimerCookie Policy
Website by Shtick

Top