Home
 
22-12-2020

Weg met de loonnormwet!

“De sectoren met de laagste lonen hebben al jaren geen opslag gekend. Die zitten door de coronacrisis nog meer op hun tandvlees. We moeten bekijken hoe we die lonen kunnen verbeteren, gezien de moeilijke situatie van die sectoren.”

Volgens het ACV is er ondanks de coronacrisis de vraag vanuit de basis voor betere lonen en betere mobiliteitsvergoedingen. “Sommige sectoren hebben het moeilijk. Maar andere sectoren kunnen zich iets veroorloven. We willen vrije onderhandelingen”, legt Leemans uit.

Lees er hier alles over én laat je stem horen bij de collega’s: weg met de loonnormwet!

 

Laatste nieuws

 

 

Je vindt ons ook op
Facebook

 

© 2021 ACV Puls. Alle rechten voorbehouden.

Met de website www.pc201.be wil ACV PULS, de bediendevakbond van het ACV, op een toegankelijke manier informatie verspreiden onder het winkelpersoneel.

DisclaimerCookie Policy
Website by Shtick

Top