Home
 
10-12-2020

ACV WINT SOCIALE VERKIEZINGEN

“ We stellen vast dat het ACV de sociale verkiezingen op zeer overtuigende wijze heeft gewonnen. We halen de absolute meerderheid van de zetels in heel het land, zowel voor het Comité Preventie en Bescherming als voor de Ondernemingsraad. Het ACV is ook de grootste in alle kiescolleges. Zowel de bij de jongeren, de arbeiders , de bedienden en ook bij de kaders. Wie de tour de France afsluit met 50 minuten voorsprong op de rest is de overduidelijke winnaar,” stelt ACV voorzitter Marc Leemans vast.

“Meer dan ooit was het belangrijk dat werknemers hun afgevaardigden konden verkiezen en mandateren”, zegt Leemans. “Sociaal overleg in ondernemingen draait al maanden op zeer hoog toerental. Veilig en gezond kunnen werken is een enorm grote bekommernis. Het is dan ook geen toeval dat het ACV het in de ziekenhuizen en rusthuizen bijzonder goed doet. Het belang van de sociaal overleg verklaart ook waarom, ondanks de buitengewone omstandigheden, de deelname van kiezers aan de sociale verkiezingen nog zeer hoog is.”

 

Laatste nieuws

 

 

Je vindt ons ook op
Facebook

 

© 2021 ACV Puls. Alle rechten voorbehouden.

Met de website www.pc201.be wil ACV PULS, de bediendevakbond van het ACV, op een toegankelijke manier informatie verspreiden onder het winkelpersoneel.

DisclaimerCookie Policy
Website by Shtick

Top